Tereza Maxová: Bolestivý návrat domů!

Tereza Maxová 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

9. září 2019 16:59

Život Terezy Maxové už není, co býval. Světoznámá modelka se s rodinou vrátila domů do Česka, aby se děti naučili jazyk. Teď ovšem připustila, že po luxusním životě v knížectví Monako se jí moc stýská.

Tereza Maxová udělala v poslední době jeden zásadní životní krok. Po letech, kdy s rodinou střídavě žila v Praze a Monaku, se rozhodla natrvalo usadit v České republice. Paradoxně tak učinila na popud manžela, tureckého podnikatele Buraka Oymena.

„Stěhování do Čech byl nápad mého manžela. Dcera a menší syn málo mluví česky a potřebují si češtinu vylepšit a taky nám chyběla naše babička a celá široká rodina. Řekli jsme si, že se zkusíme přestěhovat,“ vysvětlovala loni v prosinci Deníku.

Na malé knížectví v srdci Francie, země, která sehrála klíčovou roli v její kariéře, ale nezanevřela. „Bude se mi stýskat po procházkách kolem moře, po lidech, protože to byla spíš taková vesnička, poznali jsme tam kvalitní lidi, děti tam mají kamarády, ale jsem ráda, že jsme zvolili změnu a přestěhovali jsme se do Prahy,“ nechala se teď modelka slyšet pro Expres.

Monako má však v plánu stále navštěvovat kvůli přátelům, mezi které se řadí i sám kníže Albert. „Tím, že jsme tam žili, měli jsme možnost vídat jeho i jeho rodinu. Když si vzal Charlene, když se jim narodila dvojčata, byla jsem u toho. Ale stěhování neznamená, že se nemusíme vídat i teď,“ sdělila serveru.

Témata: Tereza Maxová