Krampol vyráží dech. Kdy vezme Hanku domů?

Hana Krampolová s mužem 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

9. září 2019 8:50 | Aktualizováno: 10. září 2019 10:11

Jiří Krampol má nadále starosti s nemocnou manželkou Hankou, která se léčí v pražských Bohnicích. Oblíbený bavič teď trochu maluje čerta na zeď. Je sice teprve září, ale on se obává, že doma svou ženu uvítá až o Vánocích.

Jiří Krampol sice trpí samotou, ale ví, že je to nutné zlo. Jeho manželka Hanka se totiž v pražských Bohnicích léčí hned z několika závislostí, které jim oběma v posledních letech kazily osobní život. Nyní to však konečně vypadá, že je všechno na dobré cestě.

„Haničce se vede dobře. Jde jí to tam k duhu. Má tam jiný svět a pomalu zapomíná na ten starý, který měla vrytý pod kůží,“ prozradil známý herec deníku Aha!. Hanka zároveň přestává být apatická a dokonce přibrala pár kilo. To ale zdaleka neznamená, že je léčba u konce.

Krampol je totiž rezolutní. „Minimálně tři měsíce má v léčebně ještě před sebou, jinak by to nemělo cenu,“ řekl na rovinu deníku. „A i kdybych ji měl mít doma třeba až na Vánoce, tak co? Hlavně že to bude zase moje Hanka. Konečně budu mít doma zase pěknou, zdravou ženskou, kterou jsem si vzal,“ nechal se slyšet.

Jemu samotnému život bez manželky až nečekaně prospívá. „Je mi samotnýmu smutno, na druhou stranu ale odpočívám a dávám i sám sebe konečně taky do kupy. Snažím se udržet fit a taky už mám lepší nohu, na který jsem si přetrhal vazy,“ dodal na závěr.

Témata: Jiří Krampol Hana Krampolová