Zdeněk Troška zuří: Lži a pomluvy!

Z natáčení filmu Babovřesky 2: Zdeněk Troška 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

8. září 2019 21:12 | Aktualizováno: 9. září 2019 11:20

Poslední články v médiích Zdeňka Trošku evidentně nepotěšily. Populární režisér Zdeněk Troška se ozval kvůli nelichotivým vyjádřením, která údajně pronesl na adresu Lucie Borhyové a Dany Morávkové.

Populární režisér lidových komedií Zdeněk Troška je vzteky bez sebe z toho, jak se o něm píše v médiích. „Zařekl jsem se, že už nebudu nikomu dávat rozhovory, protože mi byly dány do pusy věci, které jsem nikdy neřekl. Jistá média ze mě udělala hulváta, a to se prostě nedělá,“ svěřil se týdeníku Sedmička.

O jaké lži a pomluvy má konkrétně jít? Jedno se týká moderátorky Lucie Borhyové, která se nedávno svěřila, že se neúspěšně ucházela o roli v Troškově pohádce Princezna ze mlejna. Její slova potvrdil i sám Troška.

„Lucka, přestože měla hezkou tvářičku, nepřipadala v úvahu. Lidé ji mají spjatou s televizními zprávami a těžko by někdo uvěřil, že je v pohádce někým jiným. Holka už má smůlu,“ měl říct oblíbený filmař deníku Aha!. Troška nyní tvrdí, že redaktorka rozhovor rozkouskovala do skandálních článků, navíc si stojí za tím, že některé přímé řeči takto explicitně neřekl.

Podobně „nelichotivě“ se měl vyjádřit i na adresu herečky Dany Morávkové. Podle informací týdeníku režisér vytočil telefonní čísla obou dam, aby jim vše raději vysvětlil ze svého pohledu.

Témata: Zdeněk Troška Lucie Borhyová Dana Morávková