Prachař opět s Mórovou: Všudypřítomné napětí a nechutnosti!

Diana Mórová a Jakub Prachař 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

8. září 2019 18:17 | Aktualizováno: 9. září 2019 10:41

Jakub Prachař působí dojmem, že mu rozpad vztahu s manželkou Agátou je celkem jedno. Podle dostupných informací se věnuje práci, kde se opět střetává i s kolegyní Dianou Mórovou. Co spolu porotci Talentu zase prováděli?

Manželství Prachařových je podle všeho definitivně v troskách. Jakub Prachař sice novináře odkázal na svou ženu, ale ani Agáta nebyla o moc sdílnější. Rozchod potvrdit odmítla, protože o nastalé situaci prý nemůže mluvit. Jejich osobních problémů si mezitím všimli už i na sousedním Slovensku.

Web deníku Plus Jeden Deň se rozhodl připomenout, že během jarní manželské krize spojovali někteří lidé Jakuba Prachaře se Slovenkou Dianou Mórovou, která je jeho kolegyní v porotě televizní talentové soutěže.

Titulek článku hlásá, že „Mórová a ženatý Prachař už napětí neskrývají“ a „předvádějí nechutnosti před celým národem“. Dokonce dvěma národy, o čemž vypovídá už název show Česko Slovensko má talent.

Co se tedy stalo? Podle slovenského deníku si oba porotci vyměňovali tekutiny z úst do úst. Prachaře k tomu inspirovala trojice soutěžících z Los Angeles, kteří se předvedli jako živá fontána. Jakub si to chtěl s Mórovou sám vyzkoušet.

Témata: Jakub Prachař Diana Mórová