Dominika Gottová propukla v pláč: Už abych to měla za sebou!

Dominika Gottová 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

8. září 2019 16:56

Je to jen pár dní, co si Dominika Gottová konečně připustila problém s alkoholem a rozhodla se, že se půjde léčit. Teď ale propukla v pláč. Rozmyslela si snad své rozhodnutí, když zjistila, co léčba obnáší?

Dominika Gottová tento týden učinila zásadní životní rozhodnutí. Přiznala si, že má problém s alkoholem a hodlá podstoupit léčbu. Jak sama potvrdila, pomyslnou poslední kapkou byla letní návštěva Prahy, kam sice přijela blahopřát tatínkovi Karlu Gottovi k 80. narozeninám, ale neodpustila si ani noční výlet do města.

Nejstarší zpěvákova dcera i sám Gott sice vyjadřují jisté obavy, které se ovšem vytrácejí v záplavě povzbudivých vzkazů, které Dominika dostala. „Maminka mi řekla spoustu podpůrných vzkazů od našich i mých přátel a dojala mne. Plakala jsem, dostalo mě to,“ svěřila se Blesku.

Dominika – a stejně tak její rodina – neztrácí víru, že nákladná a náročná léčba dobře dopadne. „Chci, aby bylo zase dobře, abych ty špatné roky měla za sebou. Ještě jednou děkuji všem za podporu,“ řekla deníku.

Mistra kvůli nynějším starostem s nejstarší dcerou dokonce litují v zahraničí. Gott má totiž svých starostí dost, jelikož jej neustále trápí nějaké zdravotní problémy. O víkendu se ovšem pochlubil novými snímky, které veškeré pochybnosti rozprášily.

Témata: Dominika Gottová