Vendula Pizingerová si podala Gottovou, pak… Slova plná odpuštění!

Vendula Pizingerová 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

8. září 2019 13:03

Na Ivaně Gottové nenechala Vendula Pizingerová nit suchou, nakonec ale ve vysílání internetové televize zazněla i slova plná odpuštění. Komu je vdova po legendárním skladateli adresovala?

Vendula Pizingerová plnila v posledních dnech média svými vyjádřeními na konto Ivany Gottové. Obě dámy si vjely do vlasů po narozeninové oslavě Karla Gotta, na kterou vdova po zesnulém skladateli Karlu Svobodovi nebyla pozvána. Nakonec ale zazněla i slova plná odpuštění.

Pizingerová je ovšem neadresovala na Bertramku, ale na onen svět, kam se její někdejší manžel vydal z vlastní vůle. Svoboda si totiž v lednu 2007 sám vzal život. „Odpustila jsem, ale trvalo to strašně dlouho,“ přiznala v rozhovoru pro internetovou televizi XTV.

„Už to necítím bolestivě. Říkám si, že všechny věci mají nějaký smysl. Často jsem o tom přemýšlela, člověk druhému do hlavy nevidí, možná už byl unavený životem, měl deprese, což člověku nepřispěje,“ přemýšlí dnes nad manželovou sebevraždou Vendula. „Navíc nevím, co by říkal té dnešní době,“ dodala.

Karel Svoboda tvořil se jmenovcem Gottem nerozlučnou dvojici, skladatel je autorem mnoha známých hitů mnohonásobného Zlatého slavíka v čele se skladbou Lady Carneval.

Témata: Vendula Pizingerová Karel Svoboda (skladatel)