Agáta Prachařová: Rázný krok v krizi s Jakubem! Podaří se zachránit manželství?

Agáta Prachařová 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

8. září 2019 10:21 | Aktualizováno: 8. září 2019 23:29

Agáta Prachařová zůstala na všechno sama. Všechno totiž nasvědčuje tomu, že manželství s Jakubem je v troskách, ač to ani jeden z nich zatím oficiálně nepotvrdil. Agáta nyní připustila jisté obavy z budoucnosti.

Agáta Prachařová vzala konec vztahu s manželem Jakubem Prachařem pěkně zhurta. Mimo jiné začala na sociálních sítích opět vystupovat pod dívčím příjmením Hanychová, také byla přistižena, jak zavelela ke generálnímu úklidu baráku, který manželé dlouhou dobu sdíleli.

V týdnu rovněž sáhla k radikální změně účesu, vlasy pořádně zkrátila, což její příznivci náležitě oceňovali. „Pěkné vlasy, budete mít lehčí hlavu,“ konstatoval jeden z nich. „Nové vlasy, nový začátek, nové dobrodružství a stále stejně krásná Agata, přisadil si další. „Aguš, ještě ten bláznivý úsměv a jste to už zase vy, pecka,“ tvrdila jiná diskutující.

Se změnou je – zdá se – spokojená i sama modelka a moderátorka. „Miluju svoje vlasy,“ okomentovala snímek, který o víkendu vyvěsila na svém instagramovém profilu. V diskuzi pod příspěvkem se ovšem rozvinula zajímavá debata.

„Není nad přirozenost! Sluší,“ napsala dvojnásobné mamince žena, která má v popisu profilu uvedeno, že se hairstylingem živí. Agáta ovšem vyjádřila jisté obavy. „Uvidím, jak dlouho to vydržím,“ odpověděla na rovinu.

Témata: Agáta Hanychová