Prachař řeší odloučení po svém: Je mu všechno jedno?

Jakub Prachař 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

7. září 2019 22:02

Konec manželství řeší každý po svém. Zatímco Agáta Prachařová se pustila do úklidu, její manžel působí dojmem, že je mu to všechno úplně jedno. Kde ho přistihli naposledy?

Manželství Prachařových je podle všeho definitivně v troskách, ač ani jeden z manželů ještě konec vztahu nepotvrdil. Agáta Prachařová ale opětovným vystupováním pod dívčím příjmením Hanychová či změnou účesu naznačuje, že je to definitivní.

Jak vás stars24.cz dnes informoval, modelku a moderátorku se podařilo vyfotit, jak vyklízí dům, který s Jakubem sdíleli a vychovávali v něm děti. Server sice připouští, že může jít jen o nezbytný úklid harampádí, ale to se zdá být méně pravděpodobné vysvětlení. Spíš to působí dojmem, že Agáta chce za manželstvím udělat tlustou čáru.

Jakub Prachař se k nynějšímu vývoji vyjádřil jen jedinkrát. Herec novináře odkázal na svou ženu, sám cokoliv potvrdit odmítl. Podle zjištění Blesku se ovšem manželskou krizí nikterak netrápí.

Agátin generální úklid ho prý nechává v klidu, věnuje se raději práci a společenským akcím. V pátek si kupříkladu nenechal ujít módní show za účasti známých topmodelek Terezy Maxové nebo Daniely Peštové.

Témata: Jakub Prachař Agáta Hanychová