CELEBRITY Plekanec a Vondráčková: Tohle se úplně vytratilo!

Tomáš Plekanec a jeho Lucie Šafářová a bývalka Lucie Vondráčková 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

7. září 2019 19:15 | Aktualizováno: 7. září 2019 19:35

Tomáš Plekanec a Lucie Vondráčková se chystají na rozvodovou bitvu, kterou každý z nich povede úplně naplno. Vzájemný respekt mezi manželi se podle všeho úplně vytratil. Důkazem má být změna v jejich chování.

Lucie Vondráčková v posledních dnech zásobuje média příběhy ze svého soukromí a ušetřen nezůstal ani rozchod s hokejistou Tomášem Plekancem, s nímž má syny Matyáše a Adama. Populární umělkyně je nyní často ukazuje na sociálních sítích. K nelibosti Plekance, jak se ukazuje.

„Tomáš nikdy nechtěl, aby se z jeho synů staly typické exhibující děti českých celebrit, které jsou schopné je pro reklamu brát do práce před fotoaparáty a kamery už od chvíle, kdy se samy postaví na nohy. Lucka byla skvělá v tom, že do loňského srpna to plně respektovala a děti chránila,“ prozradil eXtra.cz zdroj z okolí manželů Plekancových.

Neshod mezi Plekancem a Vondráčkovou tedy před blížící se rozvodovou bitvou nejspíš přibývá. Důkazem byl už pondělní školní den kluků po návratu domů do Česka, který si hokejista nepřál medializovat. Vzkázal to prostřednictvím své právní zástupkyně.

„Je si vědom důležitosti této události v životě dětí a bude je doprovázet. Zdvořile však žádá média, aby respektovala zájmy nezletilých dětí, které nejsou osobami veřejného zájmu,“ řekla tehdy stejnému serveru advokátka Lenka Radoňová.

Témata: Tomáš Plekanec Lucie Vondráčková