Agáta a Jakub Prachařovi: KONEC kvůli něžnému surfaři?!

Jakub a Agáta Prachařovi 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

7. září 2019 9:57

Uplynulý pracovní týden pohřbil veškeré naděje, Agáta a Jakub Prachařovi už manželství nezachrání. Kdo nese za konec vztahu hvězdného páru vinu? Nejdřív to vypadalo na Jakuba, teď ale vyšly najevo nové skutečnosti.

Italské manželství Prachařových, ze kterého vzešla brzy dvouletá dcera Mia, je v troskách. Jakub Prachař údajně svou ženu psychicky deptal a ponižoval, ale ani Agáta Prachařová podle všeho není zcela bez viny. Podle zjištění Blesku si totiž směrem k manželovi neodpustila jistou provokaci.

Když už to totiž v létě krátce vypadalo, že krize přešla, následovalo další odcizení. „Agáta Jakuba neustále provokovala surfařem z Izraele. Říkala, že je něžný. Pak ale otočila a řekla, že si to všechno vymyslela,“ prozradil deníku zdroj z okolí modelky a moderátorky.

Pojďme si celou věc zasadit do kontextu. První krizí si manželství Prachařových prošlo už na jaře. Agáta ji řešila útěkem do Izraele, kde momentálně žije její maminka Veronika Žilková. Tam naprosto propadla surfování a možná také svému učiteli tohoto adrenalinového sportu.

Jeho fešný vzhled ostatně oceňovaly i fanynky Prachařové, na sociálních sítích nechyběly vzkazy o tom, jak by se k sobě s Agátou náramně hodili. „Nevypadá na manžela, ale sluší ti,“ vzkázala Agátě uživatelka Paula. „Po letech fotka s chlapem, a ne s tvarohovým nýmandem,“ přisadila si další fanynka. Nese tedy vinu za rozpad manželství právě něžný surfař?

Témata: Agáta Hanychová Jakub Prachař