Ivana Gottová: OSTRÝ SOUD… Byla sympatická, pak se něco stalo!

Karel Gott s ženou Ivanou 9

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

7. září 2019 8:29 | Aktualizováno: 7. září 2019 21:30

Vendula Svobodová se v červnu nemohla zúčastnit oslavy 80. narozenin Karla Gotta, a tak si nyní s jeho manželkou Ivanou vyřizuje účty. Vdova po slavném skladateli na Gottovou evidentně změnila názor.

Válka mezi Ivanou Gottovou a Vendulou Pizingerovou – zdá se – pokračuje. Rozpoutala ji už v červnu narozeninová oslava zpěváka Karla Gotta, na kterou vdova po jeho zesnulém dvorním skladateli Karlu Svobodovi nedostala pozvánku. Jak už vás stars24.cz informoval včera, Pizingerová se do Ivany opřela ve vysílání internetové televize XTV.

Gottovou tam obvinila z chyby, nemocemi sužovaného Karla podle ní neměla odstřihávat od lidí,domnívá se totiž, že okolní svět je pro něj potravou. V začátcích vztahu manželů Gottových přitom Vendula pohlížela na Ivanu jinýma očima.

„Ivana mi byla hrozně sympatická, když s Karlem Gottem začala chodit, to byla fajn, bezvadná holka,“ vzpomínala Pizingerová v XTV. „Ale pak se něco stalo, něco se změnilo a začala být hrozně vážná...,“ konstatuje.

Dnes by si prý obě dámy nejspíš neměly co říct. „Na kafe? Myslím, že je to člověk, který ode mě nechce radu, ale já pomáhám všem,“ dodala vdova po oblíbeném skladateli.

Témata: Ivana Gottová Vendula Pizingerová Karel Gott