Drsné praktiky ve StarDance: Vágnera svázali… Potřebuje to, říká tanečnice!

Jakub Vágner bude tančit s Michaelou Novákovou 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

6. září 2019 9:23

Jakub Vágner se intenzivně chystá na první večer taneční soutěže StarDance, pohled do zákulisí tréninků vás však možná vyděsí. Jeho taneční partnerka totiž používá svérázné a poměrně drsné tréninkové praktiky.

Rybář Jakub Vágner byl vůbec posledním potvrzeným účastníkem letošní řady StarDance, která vypukne zhruba za měsíc. Dokonce se spekulovalo o tom, že se s ním v sestavě celebrit původně ani nepočítalo. „Má role tanečníka je děsivá a spíše velmi náhodná,“ přiznal člen slavného rodu v rozhovoru pro iDnes.cz.

Tvůrci show mu za partnerku určili tanečnici Michaelu Novákovou, která používá poměrně drsné tréninkové praktiky. „Míša na mne nepoužila jenom koště! Svazovala mě k fošně, svazovala mi nohy. Nebo mě postavila a musel jsem třeba dvacet minut držet v určitém postavení ruce,“ popsal rybář serveru. Nováková jen dodala, že přesně tohle Jakub v jejích očích potřebuje.

Vágner nejspíš souhlasí, a tak si ani nestěžuje. Jeho tanečnice je prý skvělou trenérkou. „Jinou trenérku bych nechtěl. Na mne se musí tlakem,“ připustil. Do soutěže jde s jasným plánem a karty se rozhodl odkrýt už dopředu.

„Rozhodně neplánuji vyhrát, ale přežít to. Řekl jsem, že Míšu nenechám ve štychu. Když už jsem se do toho uvrtal, teď bych ten souhlas přehodnotil, protože tanec bolí, tak už ji v tom nechci nechat. Jestli má sen jít co nejdál, tak se budu snažit jí pomoci,“ nechal se slyšet. „Ačkoliv bezpečně vím, že ze mne tanečník nikdy nebude,“ dodal vzápětí.

Témata: Jakub Vágner StarDance