Agáta Prachařová poprvé o krizi s Jakubem: Upřímná omluva!

Agáta Prachařová 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

6. září 2019 8:23 | Aktualizováno: 7. září 2019 3:51

Agáta Prachařová poprvé promluvila o probíhající manželské krizi. Trochu nečekaně zazněla upřímně míněná omluva. Komu se Agáta potřebuje omlouvat, když její kamarádka tvrdí, že ji manžel neustále ponižoval?

Když se začalo spekulovat, že jejich manželství je v troskách, byl to tentokrát Jakub Prachař, kdo promluvil jako první. Vystačil si ovšem s velice stručnou odpovědí. „Zeptejte se jí, ne mě!“ odsekl Blesku a položil telefon. Teď se mlčení rozhodla prolomit i jeho manželka Agáta.

„Moc ráda bych o tom mluvila, ale nemohu. Velmi se omlouvám. V tuto chvíli to nejde,“ řekla modelka a moderátorka eXtra.cz. Nabízí se vysvětlení, že Agáta dostala echo od svého advokáta, aby raději nemluvila a nepokazila si výchozí pozici pro případná rokování o rozvodu.

I proto nejspíš byla Prachařová tak tajemná na sociálních sítích, kde na probíhající krizi upozornila následujícím vzkazem. „Život není to, co chceš, ale co vydržíš,“ napsala na Instagramu k jedné z fotek, čímž navedla fanoušky i média na stopu. Rozchod později potvrdila tím, že začala opět vystupovat pod dívčím jménem Hanychová. Ještě před pár dny přitom tvrdila, že je mezi ní a Jakubem vše v pořádku…

Témata: Agáta Hanychová Jakub Prachař