Lucie Vondráčková lituje: Mýlila jsem se… v lidech!

Lucie Vondráčková 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

5. září 2019 14:18 | Aktualizováno: 5. září 2019 20:41

Lucie Vondráčková je po návratu do Česka hodně obletovaná, motá se kolem ní spousta lidí. Známá zpěvačka a herečka si už ovšem dává pozor, na sociální síti totiž přiznala, že se v některých lidech v minulosti zmýlila.

Lucie Vondráčková strávila posledních několik let v Kanadě, od letošního léta je ovšem s rodinou zpátky v Česku. Sobě i synům tak musí hledat nové přátele, konkrétně objevila např. parkouristu Tomáše Zonygu. Soudě podle toho, co dnes sdílela na sociální síti, ale jejím sítem neprojde úplně každý.

Populární zpěvačka a herečka si totiž vypůjčila citát slavného fyzika. „Žádné množství pokusů nikdy nemůže dokázat, že jsem měl pravdu. Jediný pokus však kdykoliv může dokázat, že jsem se mýlil,“ řekl údajně Albert Einstein. „… i v lidech,“ doplnila dvojnásobná maminka.

V kom konkrétně se Vondráčková mýlila, není uprostřed rozvodové bitvy s manželem a otcem jejích dvou synů Tomášem Plekancem nutné dlouze vysvětlovat. Je však slavný hokejista jediným člověkem, který ji v životě zklamal?

V tomto týdnu vyvstalo podezření, že i Marek Peksa, který se ve společnosti umělkyně objevoval v posledních dnech, může mít jisté postranní úmysly. Spekulovalo se, že právě hokejový brankář přivedl novináře na stopu jejich společných aktivit. „Jestli to vyzradil Marek, je synem smrti,“ ozvala se Expresu rozladěná Vondráčková. Mýlila se tedy i v něm?

Témata: Lucie Vondráčková