Jiří Krampol narovinu o Hance… Už to nemá cenu?!

Jiří Krampol 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

5. září 2019 13:39 | Aktualizováno: 5. září 2019 23:21

Jiří Krampol má stále plnou hlavu starostí s nemocnou manželkou Hankou, která je momentálně v péči odborníků. Populární herec se totiž nadále obává, že může veškerá snaha přijít vniveč, ačkoliv se všechno zdá být na správné cestě.

Populární herec Jiří Krampol odsunul řemeslo na vedlejší kolej a ještě nějaký čas to tak bude. V první řadě má totiž v hlavě stav nemocné manželky Hanky, která se v léčebně v pražských Bohnicích léčí hned z několika závislostí. Zlepšující se nálada známého baviče však svědčí o tom, že je konečně všechno na dobré cestě.

„Manželka ožila. Vypadá skvěle, přibrala sedm kilo,“ prozradil Krampol eXtra.cz. Jeden problém ale u své ženy pozoruje – neustálé odmlouvání. „Kdybych řekl, že je naštvaná na to, že trvám na jejím pobytu v léčebně, tak to by byl ještě chabý výraz,“ přiznal vzápětí.

Herec je ale neoblomný. „Minimálně tři měsíce má ještě před sebou. Jinak by to nemělo cenu,“ konstatuje Krampol, který nehodlá dopustit, aby veškerá snaha všech zúčastněných přišla vniveč. Sám navíc čas strávený bez manželky umí využít.

Podle vlastních slov chodí plavat i cvičit do posilovny. Navíc se zlepšily jeho zdravotní problémy, které jej omezovaly v pohybu. „Někteří lidé o mně sice píší, jak jsem vyčerpaný, vyřízený, pomalu chcípák, ale já si řeči těch divných lidí nečtu,“ řekl Krampol na rovinu.

Témata: Jiří Krampol Hana Krampolová