Vlaďka Erbová je těhotná? Její stav budí další pochybnosti!

Vlaďka Erbová 2

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

5. září 2019 11:53 | Aktualizováno: 7. září 2019 5:15

Teprve nedávno byla Vlaďka Erbová propuštěna z nemocnice, kde podle dostupných informací ležela s vážnými zdravotními potížemi. Teď se ovšem objevily spekulace, že za její hospitalizací mohlo stát něco docela jiného.

Když se Vlaďka Erbová minulý týden opět objevila na veřejnosti, lidé se nestačili divit. V médiích totiž tou dobou kolovaly informace, že leží v život ohrožujícím stavu v nemocnici, konkrétně mělo jít o zánět mozkových blan. Na první pohled zázračné uzdravení proto budilo velké pochybnosti, jakže to bylo doopravdy.

Dnes se dokonce na jednom z tuzemských serverů nakrátko objevily ničím nepodložené spekulace, že Erbová je opět těhotná. Jsou to přitom již téměř tři měsíce, co vyšlo najevo, že její poslední vztah s hokejistou brněnské Komety Michalem Gulašim skončil rozchodem. Celou pravdu ale ví jen sama modelka, která si ji hodlá nechat sama pro sebe.

Erbová po propuštění domů uvedla, že nemá potřebu nikomu sdělovat svůj zdravotní stav, nakonec ale přece jen něco prozradila. „Jsem z nejhoršího venku a teď si odpočívám s léky a se svými kamarády a dětmi. Mám plnou péči všech kolem a je mi určitě takhle líp než v nemocnici,“ napsala na sociální síti.

Modelka a dvojnásobná maminka rovněž prozradila, že jí lékaři nařídili klidový režim, všem pak ještě vzkázala následující. „Děkuji za starost, ale jsem natolik rozumná, že nepřemáhám sama sebe,“ dodala Erbová. Víc toho ovšem o jejím současném stavu nikdo neví.

Témata: Vlaďka Erbová