Andrea Pomeje kašle na dceru? Vdova přiznala, jak to je!

Andrea Pomeje 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

5. září 2019 11:18

Andrea Pomeje má k výchově dcery Aničky celkem svérázný přístup, který není všem maminkám po chuti. Některé ženy dokonce naznačily, že vdova po oblíbeném herci na dceru kašle. Dýdžejka proto prozradila, jak to je doopravdy.

Andrea Pomeje zůstala na dcerku Aničku po smrti manžela Jiřího (†54) sama, tudíž je pochopitelné, že existenci školek kvituje. Jenže její svérázná rada rodičům, kteří bojují s odmlouvajícími dětmi, se nesetkala s všeobecným pochopením. Diskžokejka se totiž nechala slyšet, že je dobré to dětem doma tak znechutit, aby se jim do školky chtělo.

Ozvala se žena, která podle vlastních slov vychovala dceru, která mluví sedmi jazyky a studuje dvě vysoké školy zároveň. Do mateřské školy přitom nikdy nechodila. Navíc naznačovala, že se Andrea své dceři dostatečně nevěnuje. To už vdova po populárním herci nemohla nechat bez odpovědi.

„Já myslím, že se shodneme na tom, že školka není nic špatnýho. Nemluvě o tom, že jsou lidi, kteří pracují a nemají možnost být s dítětem 24 hodin denně,“ připomněla Andrea, která z vlastní zkušenosti dobře ví, o čem mluví.

Dýdžejka se dokonce domnívá, že školka je pro dítě cennou zkušeností do života. „Já si osobně ani nemyslím, že je pro toho človíčka něco přínosného být mu 24 hodin za zadkem. Ty malé živočichy to zocelí, naučí se komunikovat a řešit problémy mezi sebou,“ konstatovala Pomeje.

Témata: Andrea Pomeje