Gelemová provokuje: Jasný vzkaz pro Patrasovou?

Lucie Gelemová,a Felix Slováček 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

5. září 2019 10:40

Lucie Gelemová a Dáda Patrasová se nemají zrovna dvakrát v oblibě, výtvarnice totiž herečce odloudila manžela Felixe Slováčka. Vztah s ním už dokonce promítá do svých děl. Snaží se tak provokovat Patrasovou?

Naprostá většina českého národa zná Lucii Gelemovou jako kontroverzní partnerku hudebníka Felixe Slováčka, málokdo už ví, že se živí jako výtvarnice. U umělců bývá zvykem, že do díla promítají svůj osobní život, a tak lze s velkou pravděpodobností chápat i nejnovější počin Gelemové.

Na sociální síti se totiž pochlubila vlastnoručně vyrobenými keramickými výrobky, které podle vlastních slov dělala pro radost. Ústředním motivem je láska, nechybí srdíčko s dvojicí postav, které mají nejspíš symbolizovat Lucii a Felixe. Nikdo by se nedivil, kdyby částečným záměrem byla i provokace Dády Patrasové.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Lucie Gelemová (@luciegelemova), Zář 4, 2019 v 12:01 PDT

Oblíbená herečka nedávno uvedla, že jí Gelemová nestojí za to, aby se o ní jakkoliv vyjadřovala. Obě dámy a sokyně v lásce se navzájem obviňují z posílání vulgárních a výhrůžných zpráv a ohánějí se právníky.

Patrasová hodlá advokáty zaměstnat i jinak. Slováčkovi totiž mimomanželský poměr odmítá dál trpět a hlásí, že tentokrát už se rozvod opravdu uskuteční. Známý saxofonista se o tom však nezdá být tak přesvědčený.

Témata: Lucie Gelemová Dagmar Patrasová Felix Slováček