Šokovaná Berenika Kohoutová! Kraus v televizi vyzradil její tajemství!

Berenika Kohoutová 14

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

5. září 2019 8:23 | Aktualizováno: 5. září 2019 23:20

Po prázdninách se na televizní obrazovky vrátila Show Jana Krause. Prvním hostem na červené pohovce byla herečka a zpěvačka Berenika Kohoutová (28). Jan Kraus ji hned na úvod hodně zaskočil, prásknul totiž její velké tajemství!

O tom, že je Berenika Kohoutová těhotná, se spekulovalo už dřív. Poprask vyvolala například její fotka na instagramu, kde podle fanoušků bylo vidět rýsující se těhotenské bříško.

Slovy o těhotenství zaskočil Bereniku na úvod i Jan Kraus. Ten její těhotenství oznámil jako hotovou věc a hned si postěžoval, že se kvůli ní musí měnit zkoušky muzikálu Šíleně smutná princezna, kde oba hrají.

Berenika, která do pořadu přišla ve velmi volných šatech, se tvářila zaskočeně a překvapeně, že Kraus její tajemství takto bez okolků prozradil celému národu, chvíli nevěděla, co na to vlastně říci!

Úsměv z tváře jí ale nezmizel. „Aha, tak vy jste hned takhle zostra začal. Já jsem si jako myslela, že to vybalíte, ale čekala jsem, že tak nenápadně," potvrdila herečka, že je opravdu v jiném stavu.

Kraus jí ihned gratuloval a popřál zdraví jí i miminku. Vrátil se také k oné fotce, která spekulace o těhotenství vyvolala. Berenika se jej proto zeptala, zda je podle něj na onom snímku to těhotenství patrné. Podle ní tam totiž nic vidět není. Práskla dokonce, že fotku vybírala tak, aby její bříško vidět opravdu nebylo.

„Já jsem říkal – buď těhotná, nebo po velkém posvícení,“ smál se Kraus. „Ony podle mě některé ženy chodí s metrem a takhle ty fotky hned přeměřují,“ bavila se nastávající maminka.

Témata: Berenika Kohoutová Jan Kraus těhotenství