Agáta Prachařová to rozsekla: Dívčí jméno opět v akci!

Agáta a Jakub Prachařovi 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

4. září 2019 14:24

Agáta Prachařová nasadila spekulacím o definitivním konci vztahu s manželem Jakubem Prachařem pomyslnou korunu. Na sociální síti totiž opět začala vystupovat pod svým dívčím příjmením. Vypadá to tedy, že je úplně jasno.

Zvratem jak vystřiženým z jihoamerické telenovely prošel v posledních dnech vztah Jakuba a Agáty Prachařových. Ještě pár dní nazpět se modelka a moderátorka dušovala, že je všechno v nejlepším pořádku, pak ale tajemným vzkazem na sociální síti naznačila, že tak růžové to u ní doma rozhodně není.

„Život není to, co chceš, ale co vydržíš,“ napsala na svém instagramovém profilu. I v dobách manželství s Jakubem si na něm zachovala uživatelské jméno „agatahanychova“, nicméně pod ním bylo vždy uvedeno Agáta Prachařová. Tento týden se však dcera herečky Veroniky Žilkové k tomuto příjmení hlásit přestala.

Na zmíněné sociální síti už opět vystupuje pod dívčím příjmením Hanychová, které má po svém otci, reklamním režisérovi Jiřím Hanychovi. Definitivní konec vztahu s Jakubem Prachařem, který naznačovaly zdroje z okolí hvězdného páru, se tak zdá být skutečností.

Ostatně osud manželství, ze kterého vzešla brzy dvouletá dcera Mia, visel na vlásku už letos na jaře, kdy došlo ve vztahu k poměrně intenzivní krizi. Agáta tehdy dokonce na jistý čas odcestovala do Izraele a čekala, zda se situace doma neuklidní. Teď to ovšem vypadá, že kýženého výsledku se nedočkala.

Témata: Agáta Hanychová Jakub Prachař