Kdo vyhraje StarDance 2019? Xindl X totálně propadne! VELKÁ ANALÝZA

Gabriela Koukalová ve StarDance 11

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

4. září 2019 13:32

Několik posledních týdnů zbývá do začátku desátého ročníku populární taneční soutěže StarDance. Letošní ročník přinesl deset nových soutěžících a k nim i deset zbrusu nových tanečních partnerů. Stars24.cz pro vás připravil velkou analýzu, které páry mají nejvyšší šanci na vítězství.

Na českém trhu působí hned několik sázkových kanceláří, u kterých je možné si vsadit na výsledek soutěže StarDance už nyní. V minulých ročních se navíc jejich kurzy relativně blížily finálnímu skóre a poměrně dobře se bookmakerům podařilo určit, kdo se probojuje do finále a kdo vypadne hned na začátku.

Redakce serveru stars24.cz pro vás zmapovala sázkařské kurzy těch největších společností a připravila souhrnný přehled párů, které mají šanci uspět, ale i těch, které v soutěži daleko nepostoupí.

Gabriela Koukalová a Martin Prágr

O této dvojici se už od jejího uvedení hovoří jako o možných favoritech. To potvrzuje i většina sázkových kanceláří, které odhadují, že se minimálně dostanou do finálové trojky. Koukalová je nejen většině diváků známá, ale díky sportu u ní lze očekávat jisté pohybové nadání. Nebylo by proto překvapením, kdyby soutěž vyhrála.

Narazit může pouze na odpor fanoušků, kteří jí nemají rádi. Těch je na sociálních sítích mnoho a už v minulosti dokázali, že s nimi je třeba počítat. Jinak by se například v minulých ročnících komik Lukáš Pavlásek nedostal tak vysoko.

Matouš Ruml a Natálie Otáhalová

Seriálový a divadelní herec má taneční postavu a sympatie fanoušků. Většina sázkových kanceláří mu přisuzuje poměrně příznivý kurz, některé jej dokonce favorizují na vítěze. Svým sympatickým vystupováním by si mohl získat mnoho televizních diváků.

Nora Fridrichová a Jan Kohout

Sledovat tuto taneční dvojici bude poměrně zajímavé. Z části kvůli kurzům, z části kvůli reakcím fanoušků. U bookmakerů sice nesbírá nejlepší hodnocení, drží se ale kolem třetího, čtvrtého místa. Fridrichová je jako moderátorka známa velké části veřejnosti, stejně jako v případě Koukalové se ale proti ní objevily kritické hlasy, které mohou její výsledek výrazně ovlivnit.

Veronika Kubařová a Dominik Vodička

Kubařová je méně výraznou, ale pohybově nadanou soutěžící, která se přetahuje s Fridrichovou o třetí místo, co se řady sázkových kanceláří týče. Ačkoliv kurz na ní je dvakrát tak horší než na Koukalovou, má naději probojovat se do finále.

Tonya Graves a Michal Bureš

Američanka žijící v Česku bude známá především u mladších ročníků, přesto na ni nejsou vypsány špatné kurzy. Na vítězství ji sice bookmakeři netipují, rozhodně se ale nezdá, že by měla vypadnout v první polovině soutěže. O pohybové nadání totiž u ní také nebude nouze.

Miroslav Hanuš a Adriana Mašková

U dalších soutěžících se kurzy začínají poměrně silně lámat. Hanuš je jedním z těch, kterým už bookmakeři moc šancí nedávají. Nebojí se o jeho popularitu, ale spíše o pohybové nadání. Některé z největších českých sázkových kanceláří mu dokonce přisuzují spíše poslední místa. Přesto na tom v průměru není nejhůře.

Karel Kovář a Veronika Lišková

Prakticky totožně jako Hanuš je na tom i youtuber Kovy. Schopnost tančit je u něj zatím záhadou, působí ale roztěkaným dojmem, který může na parketu způsobit katastrofu. Navíc StarDance cílí na jinou základnu diváků, než jakou má Kovy, a proto se lze domnívat, že v soutěži příliš neuspěje.

Jakub Vágner a Michaela Nováková

Poslední tři soutěžící jsou na tom u většiny největších sázkových kanceláří prakticky totožně. Všem je jim přisuzováno poslední či jedno z posledních míst. Vágner je sám o sobě sice sympatický, to mu ale na parketu pravděpodobně stačit nebude.

Ondřej Ládek a Markéta Dostálová

Stejně na tom je podle kanceláří i Xindl X. Ten se v některých případech dostal na suverénně poslední místo a předpokládá se, že zřejmě vypadne jako první nebo druhý. Největší otazníky u něj vyvolává pohybové nadání.

Radka Třeštíková a Tomáš Vořechovský

Kanceláře, které neevidují jako posledního a s nejhorším kurzem Xindla X, uvádí jako nejhorší taneční pár spisovatelku Třeštíkovou se svým partnerem. I ona je jedním z velkých favoritů na vypadnutí v prvních kolech soutěže.

Témata: StarDance Gabriela Soukalová Matouš Ruml Nora Fridrichová Veronika Kubařová tonya graves Miroslav Hanuš Kovy (youtuber) Jakub Vágner Xindl X Radka Třeštíková