Zhrzená Miss Šteflíčková: Pravda o sporu s pořadateli… Byly i slzy!

Lea Šteflíčková (Česká miss 2018) 3

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

4. září 2019 10:40

Letošní Česká Miss se neobešla bez komplikací, které způsobil spor mezi úřadující vítězkou Leou Šteflíčkovou a pořadateli. Modelka totiž nepředávala korunku své nástupkyni, jelikož předtím ohrozila regulérnost soutěže. Jak to bylo doopravdy?

Vyhlášení letošní České Miss mělo svou černou kaňku. Předání korunky nové královně krásy má zpravidla na svědomí úřadující misska, Lea Šteflíčková se však ceremoniálu kvůli sporu s pořadateli nezúčastnila.

Organizátoři soutěže ji totiž obvinili z toho, že svými kontakty s letošními finalistkami ohrozila nestrannost poroty, v níž původně měla zasednout. Sama modelka už se s odstupem času ke sporu vracet nechtěla. „Pravdivé věci vím jen já a Česká Miss, já bych to rozebírat nechtěla,“ svěřila se Super.cz.

Lea ovšem připustila, že si dokonce pobrečela. „Zavzpomínala jsem, finále jsem sledovala doma u televize, slzy byly,“ přiznala v rozhovoru pro zmíněný server. Litovala prý především toho, že rok jejího kralování rychle utekl. Korunka královny krásy jí ovšem zůstane navždy.

Na trůnu České Miss ji vystřídala Barbora Hodačová, letošní galavečer se navíc nesl v duchu sounáležitosti s našimi východními sousedy, s nimiž jsme dříve sdíleli společný stát. Novodobou Česko-Slovenskou Miss se tak stala Klára Vavrušková.

Témata: Lea Šteflíčková (Česká miss 2018) Česká miss