David Kraus: Myšlenky na smrt!

David Kraus 8

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

4. září 2019 8:25 | Aktualizováno: 4. září 2019 13:50

Jak se zdá, herec David Kraus (39) už se z tvrdého rozchodu s tenistkou Barborou Strýcovou (33) definitivně oklepal! Po jeho boku se na veřejnosti vůbec poprvé objevila nová kráska!

David Kraus a Barbora Strýcová se rozhodně nerozešli v dobrém. Novináři totiž přistihli tenistku s jiným mužem! Od té doby byl hudební spojován hned s několika ženami, jenže oficiálně je stále sám.

V pondělní se ovšem po jeho boku na módní přehlídce Mercedes benz Prague Fashion Weeku v kongresovém centru objevila nová krásná dívka! Blond modelka Sarah Opravilova se na Krause každou chvíli usmívala!

I když Sarah po Davidově boku jen zářila, hudební popírá, že by spolu randili. „Jsme kamarádi, takže ji po mém boku možná uvidíte častěji,“ prozradil se smíchem David Kraus.

V poslední době přitom Kraus k úsměvu moc příležitostí neměl! Před pár dny mu umřel jeho věrný psí parťák Hugo. „Včera večer když jsem hrál v Kopřivnici jsem přišel o největšího parťáka co jsem v životě měl. Byli jsme narozený ve stejnej den a zažili jsme spolu něco co se už nedá opakovat,“ prozradil asi před týdnem David Kraus.

Na rozdíl od žen mu byl totiž bostonský teriér vždy věrný! „Hugo mě nikdy nezradil a jeho věrnost a trpělivost byla neskutečná. Nikdy na tebe kamaráde nezapomenu a u mě v srdci zůstaneš na vždycky. Bolí mě to jak kdybych ztratil někoho z rodiny a on do naší rodiny patřil,“ dodal zdrcený hudebník.

Témata: David Kraus Sarah Opravilova