Agáta Prachařová rozhodla o budoucnosti? Jakuba odstřihla!

Agáta a Jakub Prachařovi 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

4. září 2019 8:49 | Aktualizováno: 4. září 2019 12:16

Mlčeti zlato. Tím se v posledních dnech řídí manželé Jakub a Agáta Prachařovi, jejichž vztah je podle některých informací definitivně v troskách. Naznačuje to i chování dvojnásobné maminky. Svého muže totiž úplně odstřihla.

Četnost spekulací o tentokrát již definitivním rozchodu manželů Prachařových se každým dnem zvyšuje, ač potvrzeno zatím nic nebylo. Jakub jako tradičně mlčí a jeho žena Agáta v duchu jejich dohody komunikuje na sociálních sítích jen všechna ostatní témata. Říká se však, že kdo hledá, najde, a tentokrát to platí dvojnásob.

Blesk totiž sledoval aktivitu modelky a moderátorky na sociálních sítích a všiml si zajímavé věci. Když se Agáta ptala fanoušků, zdali jí sluší krátké, nebo spíš delší vlasy, doplnila anketu archivními snímky. Na jedné z fotografií přitom původně pózovala s Jakubem, pro tentokrát ho z ní úplně odstřihla.

Těžko soudit, zdali to Agáta udělala záměrně, leccos by tomu každopádně napovídalo. Ostatně ona sama přivedla fanoušky i média na stopu tajemným víkendovým vzkazem. „Život není to, co chceš, ale co vydržíš,“ napsala Prachařová. Tato slova, ať mají podle ní jakýkoliv význam, si lidé vyložili po svém.

Podle všeho navíc nejsou daleko od pravdy. Zdroje z okolí páru naznačují, že tentokrát to vypadá na opravdu definitivní konec. Až čas však ukáže, zdali je to pravda.

Témata: Agáta Hanychová Jakub Prachař