Proč měl Karel Gott úspěch u žen? Tajemství jeho úspěchu odhaleno!

Karel Gott vypadá docela živě. 21

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

3. září 2019 20:23

Karel Gott je především známý jako zpěvák, nikdy v sobě ale nezapřel povahu milovníka žen. A to především v mládí, kdy byl idolem mnoha žen. Jak to s nimi a jejich "balením" ale měl on?

To Blesku už dříve prozradil jeho životní kamarád Milan Drobný. Ten se se slavíkem potkal už na škole. "Byl sice o něco starší než já, ale bavil nás stejný typ muziky, takže jsme se rychle dali dohromady. On už tehdy vystupoval po kavárnách, byl v Praze velká hvězda, a tak mě začal brávat s sebou, abych se otrkal," řekl serveru.

"Hned jsme si padli do noty, přestože je Karel Gott o pět let starší. Byl to právě on, kdo mě přivedl k muzice, jakou jsem chtěl dělat, i když jsem tehdy ještě ani nevěděl, že to lze," dodal.

Tvrdí, že v mládí byl ale Gott velmi ukázněný a distingovaný. "Nebyl takovej poděs jako já. Ale co nás spojovalo, to byl zájem o dívky, ten jsme měli oba velký! Vždycky jsme je zpoza opony pozorovali a dělali takový předvýběr. No a pak jsme je brali na soukromé večírky, to byly veselý časy…" vypráví dále.

Vkus na ženy ale měli každý jiný. Bylo to ale prý nastaveno tak, že Karel měl právo první noci. "Přece jen byl starší, tak si to zasloužil.  Dodnes si ale třeba pamatuju, jak jsme vyrazili balit holky na diskotéku. Ani jeden jsme neuměli pořádně tančit, to bylo fiasko," prozradil dále.

Témata: Karel Gott