Agáta a Jakub Prachařovi: Definitivní konec?!

Jakub a Agáta Prachařovi 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

3. září 2019 16:58 | Aktualizováno: 3. září 2019 22:05

Manželé Jakub a Agáta Prachařovi prožívají poměrně turbulentní rok. O jejich rozchodu se psalo už na přelomu jara a léta, pak se situace zdánlivě uklidnila. Konec prázdnin ale opět všechno změnil. Je vztah tentokrát už definitivně v troskách?

Po několika měsících opět plní stránky médií téma rozchodu manželů Jakuba a Agáty Prachařových. První školní den syna Kryšpína si tím dvojnásobná maminka sice pokazit nenechala, ale jinak ji nejspíš problémy ve společné domácnosti pořádně dusí. Zvlášť když spekulace médií podle všeho nejsou daleko od pravdy.

Vyplývá to alespoň ze zjištění deníku Aha!, který na svých webových stránkách zveřejnil informaci pocházející z nejbližšího okolí hvězdného páru. „Je to definitivní konec,“ uvedl anonymní zdroj deníku k jejich manželství.

Agáta přitom novináře i fanoušky upozornila na problémy sama, když zveřejnila na sociální síti následující vzkaz. „Život není to, co chceš, ale co vydržíš,“ napsala o uplynulém víkendu a lidé se těchto slov hned vzápětí chytily. Přitom ještě o pár dní dřív tvrdila modelka a moderátorka něco docela jiného.

„Mezi námi je opět vše jako dřív,“ říkala Prachařová Blesku na vyhlášení České Miss. Jakub ji ovšem nedoprovázel, ona sama navíc už tehdy naznačila, že se možná něco děje. „Co bude, bude, hlavní jsou pro mě děti,“ dodala. Díky nim snad alespoň v těžkých chvílích přijde na jiné myšlenky.

Témata: Agáta Hanychová Jakub Prachař