Andrea Pomeje kašle na dceru? Zazněl ostrý soud!

Andrea Pomeje 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

3. září 2019 16:19

Andrea Pomeje je na kritické reakce poměrně zvyklá, teď ji ovšem jedna z maminek na sociální síti obvinila, že zanedbává dceru Aničku. Reagovala tak na vzkaz diskžokejky, která se rodičům snažila poradit, jak dostat odmlouvající děti do školy.

Andrea Pomeje zůstala na výchovu dcery Aničky po únorové smrti manžela Jiřího (†54), který podlehl rakovině, sama. Jelikož ale musí vydělávat, potřebuje, aby se o holčičku po jistou část dne někdo postaral. Logickou variantou je školka, kterou má Anička na rozdíl od většiny dětí v oblibě.

„Já si říkám, jak já jsem to měla s tou Áňou jednoduchý. Tak jsem přemýšlela, proč to moje dítě tu školku tak miluje, proč tam tak ráda chodí… A napadla mě jediná fungující a ověřená varianta. Dítěti to doma tak zhnusíte, že bude chtít radši do školky,“ vzkázala dýdžejka na sociální síti všem rodičům, kteří každé ráno válčí doma s odmlouvajícími dětmi.

Jenže na tato slova jí brzy přišla ostrá reakce maminky, která podle svých slov vychovala dceru, která mluví sedmi jazyky a studuje dvě vysoké školy zároveň. Do mateřské školky přitom nikdy nechodila.

„Jestli to není tím, že jste s malou odmala tak málo, že jí nechybíte a nemá k vám tak silný pouto,“ dovolila si konstatovat kritička Andreiny výchovy. „Jinak jsem nikdy neřešila, co kdo o vás píše, říká, nehodnotila jsem váš vztah s Jirkou, protože do toho nikdo nevidí, jen vy dva. Na tohle jsem ale reagovat musela,“ dodala.

Stále populárnější diskžokejka nad touto reakcí jen kroutila hlavou. Bezpochyby totiž odmítá, že by se dceři nevěnovala, navíc bez služeb školky si nejspíš svůj život neumí představit.

Témata: Andrea Pomeje