Lucie Vondráčková a kouzlo letiště: Potkala tam Zonygu a teď...

Lucie Vondráčková 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

3. září 2019 13:23

Lucie Vondráčková nejspíš na návštěvy letiště nedá dopustit. Před časem tam „potkala“ parkouristu Tomáše Zonygu a nyní tam dokonce našla nového spolubydlícího. U oblíbené zpěvačky a herečky mu prý bude mnohem lépe.

Letiště se pro Lucii Vondráčkovou stává v posledních týdnech téměř osudovým místem. Není to tak dlouho, co byla právě na letišti přistižena s parkouristou Tomášem Zonygou, díky čemuž vyšlo najevo, o čí podporu se po návratu do Česka opírá. Nešlo však o jediné zdejší šťastné shledání, které zpěvačce změnilo život.

Jak už vás stars24.cz informoval, Vondráčková má doma nového nájemníka, nejde však o člověka, ale o čtyřnohého domácího mazlíčka. „Kotě… ztratilo se, tak už je teď naše,“ pochlubila se dvojnásobná maminka na sociální síti. Všichni fanoušci však oblíbené umělkyni nalezence úplně neschvalovali.

„Krásné, snad někde nepláče nějaké dítě, že přišlo o koťátko. Dokážu si živě představit, jak nešťastná by byla naše malá, kdyby se nám Kitynka zatoulala a nálezce ji nevrátil,“ varovala Lucii fanynka Petra.

Vondráčková se proto rozhodla prozradit, odkud kotě má. „No, bylo v motoru auta někde na letišti… tak je mu teď líp,“ napsala v reakci na výše uvedený komentář. Možná, že právě na letišti jednou potká i nového partnera, pokud tedy platí, jak ona sama tvrdí, že vedle sebe stále nikoho nemá.

Témata: Lucie Vondráčková