Erbová a Bahenský v kontaktu! Zdravotní potíže umožnily smír?

Vlaďka Erbová 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

3. září 2019 11:28

Pár týdnů zpátky si posílali vzkazy přes média a nic si nedarovali, náhle jsou ovšem exmanželé Vlaďka Erbová a Zdeněk Bahenský opět v kontaktu. Mohou za to snad zdravotní potíže, s nimiž se potýká pohledná modelka a dvojnásobná maminka?

Ještě celkem nedávno si bývalí manželé Vlaďka Erbová a Zdeněk Bahenský nemohli přijít na jméno. Jejich spory nadále leží u soudu, který byl opět odložen kvůli náhlým zdravotním potížím modelky, přesto jsou někdejší životní partneři a rodiče dcery Viktorie opět v kontaktu.

„Moc informací jsem se nedozvěděl, ale v poslední době proběhla nějaká emailová komunikace mezi mnou a Vlaďkou,“ přiznal Bahenský Super.cz. Exmanželka mu prý slíbila informaci o místě studia jejich dcery. „Vlaďka mi poslala trvalou adresu, takže to bude v Mostě,“ prozradil vzápětí.

Bahenský žil v posledních dnech v nejistotě, jak je postaráno o Viktorii, zatímco Erbová ležela na nemocničním lůžku. „Jen jsem si ze článků přečetl, že byla u rodinných známých. Ale předpokládám, že byla u rodičů Vlaďky,“ konstatoval pro web s tím, že i podle jeho informací už byla modelka propuštěna domů.

Tak jako tak, zářijový soud navzdory lepší komunikaci mezi bývalými manželi proběhne. Bahenský to potvrdil s tím, že částku, kterou má Erbové platit na výživném, nechá na soudci. Přeje si jen, aby byla nižší než dosud.

Témata: Zdeněk Bahenský Vlaďka Erbová