Skupina Kabát řádila na svatbě Železného: Rockeři porušili starý slib!

Skupina Kabát zahrála na svatbě Janu Železnému

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

3. září 2019 10:19

Oštěpař Jan Železný (53) se o víkendu oženil! V sobotu si vzal šestadvacetiletou partnerku Andreu Drápalovou. I když šlo o již třetí svatbu známého sportovce, v něčem byla přece jen unikátní!

Atletický stadion v Nymburce se v sobotu proměnil v sobotu v místo obřadu, kde si legendární oštěpař vzal o polovinu mladší partnerku a svou svěřenkyni v jedné osobě.

Na veselce nechyběli ani pánové ze skupiny Kabát. Ti totiž novomanželům do společného života přišli zahrát! A to i přesto, že se už dávno zařekli, že na žádné svatbě nikdy hrát nebudou.

„Trojnásobný olympijský vítěz, trojnásobný mistr světa, držitel světového rekordu, náš kamarád a super chlapík Honza Železný s manželkou,“ pochlubila se skupina společnou fotkou s Janem a Andreou.

A jak se vlastně stalo, že rockeři porušili svůj slib týkající se hraní na svatbách? „Takhle jednou v dobrý náladě mu po rybaření Milan slíbil, že až se bude ženit, tak mu tam Kabáti zahrajou za pivo. No a když už se něco slíbí..“ vysvětlují Kabáti.

Do budoucna ale nemá skupina nic podobného v plánu, „Asi první a zároveň poslední svatba, ale mejdan to byl mocnej,“ okomentovali Železného svatbu kluci ze skupiny Kabát.

Témata: Jan Železný Skupina Kabát