Temný Kraj: Trápení Terezy Kostkové sledoval téměř milion lidí!

Temný Kraj

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

3. září 2019 10:14

Tuzemské televizní stanice se opět předhánějí v tom, která z nich u diváků lépe zaboduje se svým kriminálním seriálem. Prima vsadila na osvědčený Temný Kraj a udělala dobře, svědčí o tom nejnovější čísla sledovanosti.

Televize Prima v sobotu vyrazila do boje o přízeň diváků s prvním dílem druhé řady pochmurně laděné kriminálky Temný Kraj v hlavní roli s Lukášem Vaculíkem. Návrat na obrazovky to byl úspěšný, premiérovou epizodu sledovalo v průměru 919 tisíc diváků, což stanici toho dne zajistilo první místo ve sledovanosti.

„Petr se vrací zpátky na post šéfa policie do Prahy a najednou začnou vyplouvat věci z jeho minulosti, které jsou pro něj velmi zásadní. Musí se tak k tomu postavit a začít je řešit,“ naznačil Vaculík děj druhé řady v rozhovoru pro televizi Prima. Už názvy epizod jako Spoutaní, Šílení či Démoni dávají tušit, že půjde o pořádné drama.

Diváci se o tom přesvědčili už v úvodním dílu, v němž scénáristky poslaly sériového vraha na postavu Terezy Kostkové, která se stala nepohodlným svědkem. „Nikdy v životě jsem tohle nechtěla zažít,“ přiznala herečka podle deníku Aha!. Kvůli natáčení byla totiž přes hodinu svázaná škrtidlem.

Témata: Temný Kraj TV Prima Lukáš Vaculík Tereza Kostková