Agáta Prachařová odepsala Jakuba? Tady je důkaz!

Agáta Prachařová 8

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

3. září 2019 9:22

Agáta Prachařová čelí dalším spekulacím o rozpadu manželství a podle všeho plánuje další útěk do Izraele, kde žije její maminka Veronika Žilková. Tentokrát za ní ovšem nechce vyrazit sama, ale i se skupinou dalších lidí.

„Život není to, co chceš, ale co vydržíš.“ Záhadný vzkaz, který zveřejnila na sociální síti Agáta Prachařová, si řada lidí vyložila po svém – těžce zkoušené manželství s Jakubem Prachařem je podle nich definitivně v troskách. Co je na tom pravdy?

Těžko říct, jelikož sama modelka a moderátorka žádné další vysvětlení svých slov neposkytla. Jasné naopak je, že plánuje další útěk do Izraele, kde žije její maminka Veronika Žilková, která zde doprovází manžela Martina Stropnického na diplomatické misi. Svědčí o tom instagramový profil „bukinisurf“, který začala spravovat o uplynulém víkendu.

„V říjnu chystám surf trip do Izraele… teď řeším letenky, ubytování a zázemí… Kdo by jel? Změní vám to život,“ láká Agáta možné zájemce o zájezd, který se má podle všeho uskutečnit v druhé polovině října. První klienti už se jí na sociální síti dokonce přihlásili.

Nelze každopádně vyloučit, že jde i o jisté „řešení“ dalších manželských problémů, jelikož už na jaře Prachařová odcestovala do Izraele, když se vztah s Jakubem poprvé hroutil. Tehdy se manželskou krizi nakonec podařilo zažehnat.

Témata: Agáta Hanychová