Lucie Šafářová má obavy: BLÍŽÍ SE KOMPLIKACE!

Lucie Šafářová 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

3. září 2019 8:25 | Aktualizováno: 3. září 2019 22:01

Lucie Šafářová si těhotenství náramně užívá, jak se ale bude blížit porod, jehož termín má údajně v prosinci, napětí poroste. Někdejší úspěšná tenistka totiž zjistila, že sportovkyně to prý mají o něco složitější.

Jsou to dva měsíce, co Lucie Šafářová potvrdila tehdejší spekulace a oznámila, že je s hokejistou Tomášem Plekancem, který má dva syny z předchozího vztahu s Lucií Vondráčkovou, těhotná. Jak se blíží velký den, tenistka by dle dostupných informací měla rodit v prosinci, rostou i obavy.

I proto se před pár dny Šafářová sešla s někdejší spoluhráčkou a dobrou kamarádkou Andreou Sestini Hlaváčkovou, která nedávno přivedla na svět dceru Isabellu. „Bylo fajn poslechnout si zkušenosti a pohled sportovkyně, jelikož u nás probíhají některé věci jinak,“ prozradila Lucie v rozhovoru pro iSport.cz.

Co přesně tím myslela? Z vlastní zkušenosti prý může potvrdit, že u tenistek probíhá těhotenství trochu odlišně. „Máme vypracovanější břišní svaly a kvůli tomu máme v těhotenství tvrdší břicho než jiné maminky. I porod kvůli tomu může být horší,“ vysvětlila serveru Šafářová.

Alespoň v těhotenství naštěstí již veškeré komplikace odezněly. Stavy nevolnosti už podle slov tenistky pominuly, a tak Lucie lituje jediné věci. Musí si odepírat milovaný sport.

Témata: Lucie Šafářová Tomáš Plekanec