Tomáš Plekanec a Lucie Vondráčková: Spor kvůli škole!

Lucie Vondráčková se syny 4

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

2. září 2019 21:57 | Aktualizováno: 3. září 2019 13:35

Na první školní den v Česku možná nebudou děti Tomáše Plekance a Lucie Vondráčkové jednou vzpomínat úplně v dobrém. Rozvádějící se manželé totiž opět marně hledali společnou řeč, a tak museli promluvit právníci.

Rozvod manželů Lucie Vondráčkové a Tomáše Plekance se vleče už rok, hokejista a zpěvačka totiž marně hledají společnou řeč, o čemž svědčí i nejnovější informace. Neshodli se podle všeho ani na tom, jak bude vypadat první školní den obou synů.

Média se opakovaně ptala Plekance, zdali se prvního vyučovacího dne potomků po návratu do Česka zúčastní. „Je si vědom důležitosti této události v životě dětí a bude je doprovázet. Zdvořile však žádá média, aby respektovala zájmy nezletilých dětí, které nejsou osobami veřejného zájmu,“ vysvětlila eXtra.cz jeho právní zástupkyně Lenka Radoňová.

Vzápětí se právnička pustila přímo do klientovy manželky. „Pokud by zástupci médií v posledních dnech z velmi intenzivní a nepřehlédnutelné spolupráce paní Lucie Plekancové Vondráčkové s médii nabyli dojmu, že lze souhlas z její strany předjímat, eventuálně pokud by byl souhlas paní Vondráčkovou udělen, pan Tomáš Plekanec výslovně uvádí, že on v žádném případě nesouhlasí s tím, aby první školní a školkový den synů v ČR byl zaznamenán a dále veřejně šířen jakoukoliv formou,“ dodala advokátka.  

Témata: Tomáš Plekanec Lucie Vondráčková