Těhotná Andrea Kerestešová jen září: Každý den je požehnání!

Andrea Růžičková (dříve Kerestešová) 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

2. září 2019 19:58

Slovenská herečka Andrea Kerestešová zmizela z televizních obrazovek, jelikož je podruhé těhotná, ale rozhodně se jí nijak moc nestýská, spíš naopak. Těhotenství si maminka dvouletého Tobiáše náramně užívá.

Je to jen něco málo přes měsíc, co Andrea Růžičková (dříve Kerestešová) oznámila, že je podruhé těhotná. Později prozradila, že už je za polovinou těhotenství, které si náramně užívá. Svědčí o tom její intenzivní komunikace s fanoušky, kterých má oblíbená herečka opravdu dost.

„Užívám si každý den. Miluju pocit, když to člověčí stvoření cítím, když mě lechtá a šťouchá, rozesmívá mě to. Děkuji ti taky za to, že jsi tak lehká bytost, že mi dovoluješ vše zvládat. Že mi tak moc chutná... život,“ svěřila se oblíbená Slovenka na sociální síti.

Maminka dvouletého Tobiáše, kterého má s manželem Mikolášem Růžičkou, už dříve uvedla, že nemá zájem o alternativní metody, naopak chce rodit v řádně vybavené nemocnici. „Pokud jde o lidský život, tak neriskuji. A u porodu jde vždy o životy dva,“ nechala se slyšet.

Kerestešová rovněž naznačila, že se svým mužem už tuší, jaké bude pohlaví jejich druhého potomka. Prozradit jej dopředu médiím ovšem pár odmítl.

Témata: Andrea Růžičková (dříve Kerestešová)