Leoš Mareš šokuje fanoušky: Nevídané gesto!

Leoš Mareš 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

2. září 2019 12:20

Leoš Mareš má na sociálních sítích stovky tisíc fanoušků, a tak je nemožné věnovat se jednomu po druhém. V uplynulém týdnu se však jeden z příznivců sám vnutil do přízně oblíbeného moderátora. Jak se to stalo?

Leoš Mareš je známý tím, že rád přijímá nejrůznější výzvy, ze strany fanoušků jich však jistě dostává tolik, že vyhovět všem prostě nelze. O uplynulém víkendu jej však jedna prosba zaujala natolik, že se s ní pochlubil lidem na sociální síti.

„Ahoj, Leoši, mám na tebe takovou prosbu. Je mi to trapný, ale dneska vystupuješ a ‚zpíváš‛ v Golčově Jeníkově a já nemám kamarády, s kterými bych tam dneska jel a nechci řídit, tak se tě zeptám. Nevyzvednul by si mě v Čáslavi, až pojedeš?“ zeptal se poměrně odvážně Pavel. Reakce populárního moderátora jej musela nesmírně překvapit.

„Velmi rád. V kolik by se Vám to hodilo?“ reagoval Mareš a jeho fanoušek se musel štípnout do tváře, aby se ujistil, že je to pravda. Slíbeného odvozu se nakonec dočkal, na rozdíl od jiné z fanynek, jejíž prosbu moderátor pravděpodobně nesplnil.

Mareš zveřejnil konverzaci se ženou, která jej žádala o zaslání narozeninového přání ve formě videa pro její kamarádku. Ačkoliv první zprávu zakončila slovy „mějte se krásně“, poté, co se nedočkala přání, svůj tón změnila. „Tak si nas*r,“ vzkázala moderátorovi, který si z toho však nedělal velkou hlavu.

Témata: Leoš Mareš