Naprostý ODPAD! Karel Gott selhal na tom nejhorším místě!

Karel Gott 25

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

1. září 2019 11:07 | Aktualizováno: 3. září 2019 0:12

Pohádka Když draka bolí hlava měla zřejmě vyšší ambice. Jinak by do role jedné z hlavních postav tvůrci neobsadili slavného zpěváka Karla Gotta. Jak se ale ukázalo, ani toto jméno jim nezajistilo dobré hodnocení. Naopak, o snímku řada lidí tvrdí, že jde o odpad. A Gott během natáčení selhal.

Karel Gott se na vlastní kůži přesvědčil o tom, jak těžké je natáčení filmu. Ze zákulisí natáčení pohádky Když draka bolí hlava totiž unikla pikantní informace o jeho selhání při líbací scéně.

Partnerku kováře, kterého ztvárnil Karel Gott, si zahrála Kamila Magálová. Ta webu Pluska prozradila pikantní historkou z natáčení. K trapasu totiž došlo právě ve chvíli, kdy ji měl Gott políbit.

"Musela ho to naučit Ivanka, protože viděla, že má buď zábrany, nebo to před kamerou ještě nikdy nedělal. I když je o něm známo, že je to lamač dívčích srdcí, takže v soukromí s tím určitě nikdy problém neměl, ale před štábem je to jiné. Dopadlo to ale dobře," svěřila se.

Tento škraloup lze ale Gottovi jistě odpustit, ostatně ani nelze předpokládat, že by měl film početnou základnu příznivců. Podle hodnocení veřejnosti na České filmové databázi je to 65. nejhorší film a má průměrné hodnocení 13 procent. Velká část diváků mu udělila tu nejhorší možnou známku vůbec, a sice "odpad!".

Témata: Karel Gott