Andrea Verešová pro smích! VELKÁ LEŽ FANOUŠKŮM?

Andrea Verešová 11

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

31. srpna 2019 16:31

Modelka Andrea Verešová vyvolává na sociálních sítích pořádné vášně. Nedávno propagovala alkohol jaké lék, nyní ale zašla ještě dál. A to už jí lidé spočítali!

Andrea Verešová před pár týdny pobouřila fanoušky, když na sociální síti v příspěvku propagujícím tvrdý alkohol uvedla, že tequila má léčivé účinky. Pokud jí ale tohle fanoušci odpustili, další její přešlap budou rozdýchávat hůře.

Nyní totiž modelka sdílela příspěvek, v němž se vystavuje v plavkách na terase. K tomu připsala, že by lidé měli myslet na ochranu vlasů i kůže. Nepřekvapivě šlo o další propagaci.

Tentokrát se ale nepovedla. Opalovací krém totiž vypadá, jako by byl přidělám až dodatečně ve photoshopu. A lidé se zákonitě ptají, jak to tedy ve skutečnosti je.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

ℍ???? ????? ???? !☀️ Slnko stále páli, preto nezabúdajme na správnu ochranu našich vlasov a pokožky ani posledné prázdninové dni! ?? #korff #scienceinbeauty #zdravapokozka #krasnevlasy #ochrana #vyziva #zdravie #leto #krasa #slnkovdusi @korff_cz

Příspěvek sdílený Andrea Verešová Official (@andreaveresovaofficial), Srp 27, 2019 v 7:47 PDT

Nejvíce je zajímá, jestli modelka vůbec používá propagované produkty, nebo jen firmám poskytuje své fotky, které si je následně upraví k obrazu svému.

Modelka se pokusila bránit, avšak poměrně nešťastně. Napsala totiž, že se nikdy nepovede fotografům vyfotit jak modelku, tak produkt najednou. To už ale lidem bouchly saze.

Zkritizovali ji za to, že si neumí ani zaplatit kvalitního grafika, který by práci odvedl tak, aby nebylo poznat, že jde o fotomontáž. "Tak takhle trapná není ani Kristelová," přisadili si někteří.

Témata: Andrea Verešová