Vondráčková a Peksa? Lucie prozradila detaily o vztahu s mladším hokejistou!

Lucie Vondráčková 16

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

31. srpna 2019 12:44

Zpěvačka Lucie Vondráčková prý pokukuje po jiném muži – a opět hokejistovi! Spekuluje se, že si začala s o deset let mladším hokejovým gólmanem Markem Peksou (29). Zpěvačka teď prozradila, o co mezi nimi vlastně jde!

V posledních týdnech se spekulovalo o románku Lucie Vondráčkové a parkouristy Tomáše Zonygy. To ale oba popřeli s tím, že mezi nimi jde jen o přátelský vztah. Vzápětí se ovšem objevila informace, že zpěvačka přece jen není sama!

Podle Blesku doprovázel Vondráčkovou domů hokejový brankář Marek Peksa, strávil u ní dokonce několik hodin – a možná i celou noc! Dokonce se měl seznámit už i s jejími dětmi.

Sama Lucie se k věci příliš vyjadřovat nechtěla, nakonec ale přece jen kápla božskou! „Právě jsem se dočetla, že zase s někým randím. Budu teď zřejmě spojována s kýmkoli se bavím, s kýmkoli se potkám v MHD a s kýmkoli, kdo k nám s dětmi přijde na návštěvu. A i když odjedou k večeru pryč, tak u nás vlastně stejně určitě spí,“ posteskla si na sociálních sítích Vondráčková.

To, že by s Peksou opravdu něco měla, ale důrazně popřela. „Jen vám chci říct, že na žádný vztah teď ani čas ani energii nemám a soustředím se jen na to, aby měli kluci kolem sebe nové kamarády svého věku. Maty si s malou Vanessou (dcera Marka Peksy, pozn. redakce) rozumí a tak mi přijde fajn, když si můžou hrát. Nic víc nic míň,“ tvrdí.

Témata: Lucie Vondráčková Marek Peksa Tomáš Zonyga