Vondráčková a Peksa? Načapali ji s novým mužem!

Lucie Vondráčková 5

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

31. srpna 2019 10:59 | Aktualizováno: 31. srpna 2019 22:10

Zpěvačka Lucie Vondráčková má údajně zálusk na nového muže. Není jim však Tomáš Zonyga, jak se živě spekulovalo, ale má se jednat o hokejistu Marka Peksu.

Internet v posledních týdnech vířily spekulace o románku Lucie Vondráčkové a Tomáše Zonygy. Jak se ukázalo, nebylo na nich nic pravdy. Mezi oběma panuje pouze přátelský vztah.

Podle Blesku má ale nyní Lucie čas oči pro jiného muže. O deset let mladšího hokejového gólmana Marka Peksu (29). Dokonce se měl seznámit už i s jejími dětmi.

Podle serveru doprovázel Vondráčkovou domů, kde strávil několik hodin, možná i celou noc. Sama zpěvačka to ale komentovat nechce.

"Po posledním vztahu budu velmi opatrná, než si někoho pustím do života, i s ohledem na své dva syny. S Markem se známe a líbí se mi na něm, jak je to skvělý táta, naše děti si rozumí. Koho a kdy nám do života přinese budoucnost, necháváme otevřené," řekla Blesku.

Vondráčková si zaslouží muže, který jí bude milovat, zejména poté, co ji její manžel Tomáš Plekanec vyměnil za tenistku Lucii Šafářovou. Ani ona by tak neměla zůstat sama.

Témata: Lucie Vondráčková Marek Peksa