Ewa Farna ukázala soukromí: Takhle to funguje u nás doma!

Ewa Farna 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

30. srpna 2019 21:57

Ewa Farna se řadí mezi slavné osobnosti, které si potrpí na svém soukromí, ale i ona o něm čas od času něco prozradí. Oblíbená zpěvačka se nejnověji rozepsala o tom, jak to funguje u ní a jejího manžela Martina doma.

Ewa Farna je několik týdnů maminkou malého syna Artura a pochopitelně by si moc přála, aby i on mohl žít život, jaký měla doposud možnost žít ona. Proto se rozhodla podělit s fanoušky o tajemství.

Oblíbená zpěvačka prozradila, jak se snaží dbát na přírodu a udržitelnost, což považuje za důležité téma. „Nejsem ani zdaleka bezchybná, ale vždycky si říkám, že kdyby každý z nás udělal aspoň něco málo, dohromady to může být docela dost,“ uvedla příspěvek na Instagramu.

„Tohle jsou naše rajčata, pěstujeme zeleninu na zahradě. Udělali jsme jímku a čerpadlo na dešťovou vodu, kterou budeme využívat v možných případech místo té pitné. Doma jsme velmi omezili spotřebu masa, případně podporuju lokální farmáře,“ prozradila svůj recept.

„Máme vlastní vodu, takže nekupujeme balenou v plastu, máme kompost, třídění odpadu beru jako naprostou samozřejmost, a prostě se snažíme dbát na přírodu, jak je reálně v našich silách,“ dodala Farna s tím, že je vděčná matce přírodě za to, co díky ní máme.

Témata: Ewa Farna