Lucie Borhyová: Dovolená v Řecku se málem změnila v horor!

Borhyová, Lucie 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

30. srpna 2019 20:36

V televizi už Lucie Borhyová převyprávěla stovky tragických příběhů, vždy ale doufala, že jí se jakákoliv tragédie vyhne. Letošní dovolená na řeckém ostrově Kréta, kde byla s dětmi, se však málem změnila v horor.

Lucie Borhyová má k Řecku velice vřelý vztah, ze země na pobřeží Středozemního moře pochází její bývalý přítel Niko Papadakis, s nímž má syna Lucase, a tak tam i letos vyrazila s rodinou na dovolenou. Všichni ale málem zažili zážitek, který je od další cesty na jihovýchod Evropy mohl odradit.

Ostrov Kréta totiž během jejich pobytu zasáhlo silné zemětřesení. „Šťastnou náhodou se nás to nedotklo. Na místě, kde jsme byli my, jsme to nepocítili. Anebo nevím, protože my jsme zrovna spali,“ přiznala týdeníku Sedmička.

Příroda se ozvala v ranních hodinách, ale moderátorka zpravodajství televize Nova se o zemětřesení o síle 5,3 stupně Richterovy škály dozvěděla jinak. „Až když jsem si zapnula mobil, měla jsem spoustu esemesek z domova, jestli jsme v pořádku,“ zavzpomínala Lucie.

Pro televizní hvězdu nešlo o první podobnou zkušenost. „Já už jsem tam zemětřesení jednou zažila. Naštěstí taky slabé, ale musím říct, že to bylo dost nepříjemné,“ dodala Borhyová.

Témata: Lucie Borhyová