Oldřich Kaiser po infarktu: Nové fotky! Jak se mu vede?

Oldřich Kaiser 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

30. srpna 2019 19:56

Oldřich Kaiser na letošní léto s velkou pravděpodobností nezapomene, v polovině července totiž skončil s infarktem na jednotce intenzivní péče. Jak se mu daří o měsíc a půl později, prozradily nové fotky.

Je to už zhruba měsíc a půl, co Oldřich Kaiser prodělal infarkt a lékaři ze specializované pražské kliniky IKEM v čele s přednostou tamního kardiocentra Janem Pirkem mu naordinovali šestitýdenní klid. Kaiser sekl s prací, ale na lůžku byste jej hledali marně.

Svědčí o tom facebookový profil, který populární herec sdílí s partnerkou, písničkářkou Dášou Vokatou. Na něm se nedávno objevila dvojice snímků Kaisera s výtvarníkem a někdejším prezidentským kandidátem Vladimírem Franzem. Oblíbený komik na jednom z nich vykouzlil úsměv, vypadá to tedy, že už je mu mnohem lépe.

Ostatně Kaiser už se má vrátit do pracovního procesu. Zpráva o jeho zdravotních potížích totiž vyšla najevo v souvislosti se zrušenými představeními Žena za pultem 2 a Jak Kubrt se Sněhurkou jeli vlakem, která měli herci odehrát v rámci Hvězdného léta pod žižkovskou věží. Inscenace byly podle původních informací přesunuty na počátek září.

Kaiser se navíc tento týden ukázal u soudu, kde se objevil v roli poškozeného. Vše tedy nasvědčuje tomu, že se jej divadelní diváci na jevišti opravdu již za pár dní dočkají.

Témata: Oldřich Kaiser