Kristelová bez Řepky? Zazněla slova o hysterii!

Tomáš Řepka a Kateřina Kristelová 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

30. srpna 2019 18:33

Kateřinu Kristelovou dle některých informací, které kolují éterem, čekají poslední tři měsíce bez partnera Tomáše Řepky. Jak moc složité období to pro ní je, prozradila moderátorka svým fanouškům.

Jindy nemůže bývalému bulvárnímu novináři Pavlu Novotnému přijít na jméno, tento týden ale Kateřina Kristelová jeho informace nejspíš ocenila. Novotný totiž přinesl oficiálními kruhy nepotvrzenou zprávu, že partner moderátorky Tomáš Řepka bude počátkem prosince propuštěn z vězení, kde měl původně strávit dva a půl roku.

Kristelová si ale na život bez přítele až tak moc nestěžuje. Jak se jí vede? „Někdy líp, někdy hůř, jako každý… Už jsem říkala, že nejsem typ stěžovatelky a plačky, a už se to nenaučím. Jsem stará a pro hysterii je zapotřebí mít vlohy. A ani bych nechtěla. To se stejně otočí proti vám,“ svěřila se na Instagramu.

„Mám pevnou kotvu v rodině, v přátelích i sama v sobě. Dělám chyby jako každý. Jako každému je mi někdy smutno a někdy skvěle,“ dodala kontroverzní blondýna, které někteří přisuzují negativní vliv na Řepkovo chování.

Pokud bude někdejší úspěšný fotbalista opravdu propuštěn, Kristelová už dříve prozradila, že jejich první kroky povedou do zahraničí. To ostatně potvrdila i na sociální síti. „Cestovat, cestovat a cestovat,“ vzkázala na rovinu všem, kteří se ptali, co budou s Řepkou dělat.

Témata: Kateřina Kristelová Tomáš Řepka