Marek Eben: Největší trapas ve StarDance!

Marek Eben moderuje StarDance 6

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

30. srpna 2019 17:10

Marek Eben je bezesporu hvězda nejvyššího formátu a jeden z nejlepších moderátorů v Česku. I on je ale jen člověk a může se lehce splést, což se ukázalo v posledních ročnících taneční soutěže StarDance. Které přešlapy jsou jeho největší?

O pravděpodobně největší trapasy se Marek Eben postaral při loňské řadě StarDance, a to hned několikrát. Při jednom vyhlašování výsledků se pokoušel působit dramaticky. To se ale nepovedlo.

Diváky totiž chtěl upozornit na to, že následující týden už se ponese v duchu posledního měsíce v roce. "Příští sobotu už bude prosinec," začal loni moderátor, načež mu bylo řečeno, že prosinec už je. V onu sobotu totiž bylo právě 1. prosince. A dramatická chvilka byla ta tam.

O týden později ale na svůj trapas nechtěně navázal. Tentokrát se ale sekl mnohem víc. "Prvním párem, který postoupí do finále StarDance 2019..." začal Eben dramatické vyhlašování výsledků. Následně se ale zarazil a dodal: "Teď si nejsem jistý, jestli jsem neřekl 2019."

Na to už se diváci rozesmáli a Kostková zareagovala: "No, řekl, ale já už jsem minule prudila s prosincem, tak nechci prudit s letopočtem." "Řekněme si to upřímně, začínám mít potíže s čísly," opáčil Eben. Šlo totiž o rok 2018.

Témata: Marek Eben StarDance