Karel Gott: Nové fotky? Slováci si je vyložili následovně!

Karel Gott s manželkou Ivanou 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

30. srpna 2019 17:48

Nové fotografie nemocemi sužovaného zpěváka Karla Gotta neunikly ani pozornosti Slováků, kteří si je ovšem vyložili po svém. Soustředili se především na polibek manželů Gottových, který podle nich svědčí o jediném.

Karel Gott se tento týden pochlubil novými snímky, které byly pořízeny v okolí jeho chalupy v severočeské Doubici, kde se nemocemi sužovaný zpěvák zotavuje po nedávných zdravotních potížích. Zatímco u nás fanoušci i média řešili především Gottův stav, na Slovensku vyvolaly fotografie jinou debatu.

Internetový server deníku Plus Jeden Deň zaujala především fotka, na které zpěváka líbá na tvář jeho manželka Ivana. Web si ji totiž spojil s kauzou „domácího násilí na Bertramce“, která před časem hýbala nejen Českem.

O co přesně šlo? Zpěvák a Gottův dlouholetý kamarád Milan Drobný do médií řekl, že mu řidič Olda Havránek měl říct, že „Ivana Gottová mlátí svého muže Karla“. Gott se ozval prostřednictvím mluvčí Anety Stolzové, která Drobného vyzvala, aby „se přestal přiživovat a parazitovat na Gottovi a jeho rodině“.

Na Slovensku si proto nejnovější fotky vysvětlily jako důkaz nehynoucí lásky mezi Karlem a jeho ženou. U našich sousedů si zkrátka nikdo neumí představit, že by Ivana na manžela kdy vztáhla ruku.

Témata: Karel Gott Ivana Gottová