Vondráčková a Zonyga? Konec spekulací, tady je PRAVDA!

Lucie Vondráčková a Tomáš Zonyga 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

30. srpna 2019 15:05 | Aktualizováno: 30. srpna 2019 22:49

Lucie Vondráčková a Tomáš Zonyga konečně učinili přítrž všem spekulacím o tom, co mezi sebou mají. Ačkoliv by donedávna neznámý sportovec a oblíbená zpěvačka utvořili pěkný pár, pravda je docela jiná.

Pořádnou kouřovou clonu kolem sebe stvořil Tomáš Zonyga, který se v posledních týdnech až podezřele často motá kolem rozvádějící se Lucie Vondráčkové. Někdo je považoval za pár, oni se dušovali, že jsou jen kamarádi. Do toho všeho ještě parkourista naznačoval, že je možná na kluky. Dnes ale tato hra definitivně skončila.

Šestadvacetiletý parkourista se rozhodl na rovinu říct, jak se věci mají. „Jsem na holky, a dokonce jsem opět ve vztahu,“ přiznal Blesku. Vzápětí ale pohřbil naděje, že je vyvolenou Vondráčková. „Ale rozhodně ne s Lucií,“ zdůraznil muž, kterého vztah s populární umělkyní nevídaným způsobem zviditelnil.

Vondráčková zmíněnému deníku zopakovala, že jsou jen kamarádi, kteří se dostali do kontaktu kvůli zálibě jejích synů Matyáše a Adama v parkouru. Oblíbená zpěvačka a herečka dokonce vyloučila, že by u ní Zonyga měl šanci.

„Chodit bychom spolu nemohli, věkový rozdíl (13 let – pozn. red.), který je mezi námi, je pro mě osobně nepřekonatelný,“ vysvětlila dvojnásobná maminka Blesku. „Ale říkáme si cokoliv,“ dodala spiklenecky na závěr.

Témata: Lucie Vondráčková Tomáš Zonyga