Talk show Jiřího Ovčáčka? Zvracel jsem dvanáctkrát, je to jako kolonoskopie, udeřili diváci

Talk show Jiřího Ovčáčka 5

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

30. srpna 2019 11:48

Talk show Jiřího Ovčáčka přitahovala obrovskou pozornost ještě před tím, než se její první dl objevil na obrazovce! Hostem prvního dílu, který televize Barrandov odvysílala ve středu 28. srpna, byla ministryně financí Alena Schillerová (za ANO). A o poprask bylo hned postaráno!

„Jiří Ovčáček v roli, v jaké ho neznáte. Nenechte si ujít neotřelou diskuzi s významnými hosty,“ láká na nový pořad TV Barrandov. Hned první díl ale diváci pořádně strhali!

Prvním problémem, který se objevil, byla absence korektora. U jmenovky Aleny Schillerové se totiž objevil popise „ministrině financí“. A to samozřejmě rýpavým Čechům neuniklo. Obrázek s chybou ihned začal i s posměšnými popisky kolovat na sociálních sítích.

Tím to ale neskončilo! O moc příznivějšího hodnocení se Ovčáček a jeho show nedočkali ani na webu Česko-slovenské filmové databáze (ČSFD). Tam má po prvním dílu pořad hodnocení pouhá 2 procenta. Většina uživatelů jej ohodnotila jako „odpad“.

Někteří diváci navíc přidali nepěkné komentáře. „Člověk by ani neřekl, že něco překoná Soukupa, ale je to bohužel tak,“ posteskl si jeden z recenzentů.

„Panu Ovčáčkovi děkuji, protože už nějakou dobu nemám čas na čsfd chodit, ale tento mluvčí, intelektuál, génius, vtipálek a nyní moderátor je natolik inspirativní, že jsem mu to chtěl sdělit alespoň touto cestou. Zemanovo prasátko vysílá z televize tak silné vlny, že se ve mně rodila schopnost mluvit čínsky. Zvracel jsem pouze dvanáctkrát a sledoval celých dvanáct minut,“ napsal další z Čechů.

„Pytlíky na zvracení do pohotovostní polohy!“ radí další. „Dojem ze sledování by se dal přirovnat k autoamputaci genitálií uvnitř sousedova septiku bez užití anestetik,“ nemilosrdně odsoudil pořad další kritik. „Příjemné pokoukání, které mi připomnělo kolonoskopii,“ píše se v další recenzi.

Otázkou je, nakolik je toho hodnocení objektivní. Někteří recenzenti totiž otevřeně přiznali, že Show Jiřího Ovčáčka ani neviděli a že ji jako „odpad“ hodnotí z principu.

Témata: Jiří Ovčáček Talk show Jiřího Ovčáčka TV Barrandov Alena Schillerová