Vážně zraněná Tamara Klusová: Pomlácený obličej a otřes mozku! Krev byla všude!

Tamara Klusová a její zranění 8

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

30. srpna 2019 9:35 | Aktualizováno: 30. srpna 2019 22:48

Tamara Klusová utrpěla před pár dny vážné zranění. Na sociálních sítích zveřejnila fotku svého pomláceného obličeje.

Tamara Klusová se „pochlubila“ fotkou, na které je úplně pomlácená! Na obličeji má pár opravdu ošklivých šrámů. „Mám tu pro vás příběh z minulého týdne. Jedni z našich nejbližších přátel měli svatbu. Po celém dni, který jsme všichni věnovali hlavně našim dětem, neb se jich na svatbě sešlo kolem 70, jsme si konečně kolem desáté večer připili na zdraví novomanželům, a ženich zavelel cele naši partě, ať se přesuneme na taneční parket,“ popisuje manželka zpěváka Tomáše Kluse, jak vše začalo.

Nebyla ale jediný, kdo utrpěl zranění! Vlastně se nejprve pochroumal někdo jiný! „V momentě, kdy jsme se došli pod pódium, ženich nelenil a vyskočil na stage objednat píseň na přání. Při výskoku si ale podvrtl koleno a druhou nohou se udeřil do holeně tak ,,šikovně” , že se mu z nohy vylilo snad půl litru krve a jeho obnažená holeni kost nám všem z blízka mávala...“ vzpomíná na velmi nepříjemný zážitek Tamara.

Není divu, že tenhle pohled jí neudělal vůbec dobře! „Z cele té ,,krásy” se mi udělalo mdlo a tak v momentě, kdy bylo o ženicha postaráno, rozhodla jsem se vzdálit a svůj stav rozdýchat mimo místo činu,“ vysvětluje maminka tří dětí. Vzápětí si ale uvědomila, že to byla velká chyba!

„Neb jsem při procházce omdlela za chůze a bohužel mě zbrzdil kamenný dům. Když jsem se probrala z bezvědomí, vyhledala jsem Toma, kterému než jsem stihla odvyprávět příhodu, omdlela jsem mu do náruče z nově vzniklého otřesu mozku...a to během dvou hodin ještě 2krát. Au,“ shrnula svůj stav Tamara.

Protože ale měla nasmlouvanou práci, rozhodla se dát co nejdřív do kupy. „Můj obličejový lišaj a otok jsem se rozhodla poléčit co nejrychleji, neb mě tento týden čekalo natáčení a dvě foceni,“ přiznala s tím, že jí pomohla homeopatika i léčivé balzámy. Další fotka, kterou zveřejnila na sociálních sítích ukazuje, jak vypadala po pěti dnech od nehody. „Zranění a otoky mizely doslova před očima,“ pochvaluje si s tím, že o další otřes mozku po všech těch peripetiích už nestojí.

Z celého incidentu si ale vzala jedno důležité ponaučení. „S pokorou přijímám další svoji lekci, která nese název - ,To, že potřebuješ pomoc druhých neznamená, že jsi na obtíž,“ vzkazuje Tamara Klusová.

Témata: Tamara Klusová