Agáta Prachařová to schytala: Děs běs, vypadáš jak šmudla!

Agáta Prachařová 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

30. srpna 2019 9:26

Agátu Prachařovou sleduje na Instagramu téměř 200 tisíc lidí, ovšem ne všichni dvojnásobné mamince schvalují všechno, co dělá. Agáta se o tom názorně přesvědčila tento týden. Jednu věc sice konečně udělala správně, ale další si to hned vzápětí pokazila.

Zatímco její manžel Jakub k nelibosti fanoušků na nedávné akci vyšpulil rty do objektivu, Agáta Prachařová tzv. duckface pro tentokrát nechala doma. Na fotce z červeného koberce před vyhlášením České Miss vytáhla obyčejný úsměv a fanynky to náležitě ocenily.

„Krásný přirozený úsměv… Duck face už nikdy. Je to trapné a nesluší vám to,“ odvětila jedna z nich na tvrzení Prachařové, že jí „úsměv prostě nesluší“. „Právě, že sluší! Mnohem víc než našpulená pusa,“ reagovala další fanynka.

Zdrcující kritice se však modelka a moderátorka přesto nevyhnula, a to kvůli oděvu, který si na soutěž krásy oblékla. Podle lidí totiž krásu někdejší vicemiss rozhodně nezdůrazňoval. „Copak úsměv, lepší než kachna, ale ty šaty jsou běs,“ komentovala to na rovinu jedna z dam.

„Opravdu si nemůžeš půjčit nějaké luxusnější? Sleduji i Švantnerovou (modelka a Česká Miss 2015 – pozn. red.) a vedle ní si musela vypadat jak šmudla,“ nekompromisně dorazila Agátu jiná diskutující. Prachařová už je ale především dvojnásobná maminka, nikoliv modelka, a tak se jí dá módní přešlap přece jen odpustit.

Témata: Agáta Hanychová